Kontordagen – digital

I år har Kontordagen vært digital. Fikk du ikke med deg de informative webinarene? Nå kan du se de her. Videoene ligger også ute på kontordagen.no og MØST sin YouTube kanal.

Kontordagen DIGITAL # 3: Søknadsskriving — Kontordagen

Skal du søke penger? Trenger du penger til innspilling, turne eller komponering? Hos Kulturrådet, krisestipender eller kommunen?

For å nå fram i søknadsbunken kan det være avgjørende å skrive spissede, grundige og fengende søknader. Koronasituasjonen har også ført til enda flere støtteordninger og krisestipend – så hvordan nå gjennom?

– Hvordan treffe riktig med til søknad?

Tor Arne Vikingstad er gitarist i Sløtface og en racer på søknadsskriving og finansiering av prosjekter. Ved siden av musikerkarrieren har Tor-Arne en bachelor i økonomi og administrasjon og mye prosjektledererfaring.

Video: MØST – Musikkontoret for Oslo, Viken og Innlandet

Kontordagen DIGITAL # 2: Opphaveres korona-økonomi med Kai Robøle

Hva skjer med inntekten til alle som skriver musikk, når alle konserter er avlyst?

Webinaret vil gi deg innblikk i konsekvensene koronakrisen har for opphaveres økonomi og gi siste nytt om kompensasjonsordning rettet mot tapt TONO-inntekt som følge av krisen. 

Kai Robøle er styreleder i Musikkforleggerne og nestleder i TONO. I tillegg til å ha siste nytt fra kampen for rettighetshaverne i 2020, kan han både svare på hvilke muligheter du har nå, og hvordan veien kan bli videre for forlag og opphavere.

Se webinaret her

Del: